Voor de vrouwen met een kinderwens is het belangrijk om te zorgen dat de kans op een zwangerschap vergroot wordt

  • Specialistische zorg
  • Consult vaak vergoed
  • Persoonlijke aanpak
  • BIG geregistreerd

Zwangerschap

Het zwanger raken gaat helaas niet bij iedereen even gemakkelijk. De laatste jaren ziet Care for Women een trend. Het steeds later beginnen aan kinderen en ongezondere leefgewoonten kunnen een oorzaak zijn.

Voor de vrouwen met een kinderwens is het belangrijk om te zorgen dat de kans op een zwangerschap vergroot wordt. Dit is mogelijk door te onderzoeken of een normale cyclus bij deze vrouwen aanwezig is. De Care for Women specialiste doet dit graag voor je. Bovendien kan zij verschillende tips geven om de kans op een zwangerschap te vergroten. Het lang blijven oefenen kan kostbare tijd verspillen en hierdoor neemt de kans op een zwangerschap mogelijk af.

Anja van Woerdekom, specialiste bij Care for Women Doorn, kan jou adviseren en onderzoeken om de kans op een zwangerschap te vergroten.

Maak een afspraak met Anja

Professionele hulp bij een kinderwens

Als je een kinderwens hebt, is het belangrijk om te zorgen dat de kans zo groot mogelijk wordt gemaakt om zwanger te worden. Als de kinderwens er is, wil je geen tijd verloren laten gaan aan het alsmaar blijven oefenen. Anja van Woerdekom brengt jouw persoonlijke situatie in kaart om te kijken of het uitblijven van een zwangerschap hierdoor komt. Dit onderzoek zal bestaan uit onder andere onderzoek naar de familieachtergrond, je menstruatiekalender en temperatuurcurve. Bovendien adviseert de Care for Women specialiste ook over verschillende behandelingen om zwanger te raken. Anja legt je rustig uit welke keuzes je hebt en helpt je een goed geïnformeerde keuze te maken.

Professionele hulp tijdens je zwangerschap

Is het jullie inmiddels gelukt om zwanger te worden? Gefeliciteerd! Een prachtig wondertje groeit er in je buik. Vanzelfsprekend wilt je goed voor jezelf en je ongeboren kindje zorgen. Wat mag ik wel en wat mag ik vooral niet eten? Is sporten tijdens de zwangerschap gevaarlijk of kan ik hiermee doorgaan zonder risico? Welk scenario voor jou dan ook van toepassing is, de Care for Women specialiste kan jou hierbij helpen. Tijdens een consult bij Anja van Woerdekom is er voldoende tijd waarin je de vrijheid wordt gegeven om al je vragen te stellen. Een consult is eenvoudig en veilig online te maken via de webagenda, 24 uur per dag en een verwijzing van de huisarts is niet nodig.

Post Partum Depressie

Door een sterk veranderende hormoonbalans kun je tijdens je zwangerschap verschillende klachteten ondervinden; zo ben je gevoeliger voor stress, is je vitaminen en mineralen huishouding van slag en je weerstand kan verlaagd zijn. Door stress kun je je opgejaagd en angstig voelen. Deze gevoelens kunnen extreme vormen aannemen. Je kunt op deze manier niet meer genieten van je zwangerschap. Blijf er niet mee rondlopen en maar een afspraak bij Anja van Woerdekom

Ook na de zwangerschap kun je last krijgen van een zogenoemde postnatale depressie. Je voelt je niet blij met je kindje en hebt een leeg gevoel. Je eet veel, of juist te weinig. Je bent somber, moe en lusteloos en nog meer symptomen die kunnen ontstaan. Ook dan is Anja van Woerdekom een luisterend oor en kan ze je advies geven. Blijf er niet mee lopen, want je wilt toch graag genieten van je kindje.

Waarmee kunnen wij je helpen?

Anja van Woerdekom, specialist bij Care for Women Doorn, gaat graag in gesprek met jou om tot de juiste oplossing te komen voor jouw hormonale probleem.

  • Kies de zorgvraag die met beste overeenkomst met jouw klachten
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Hulp nodig?
Wij helpen je graag

Laat hieronder je telefoonnummer achter en wij bellen je zo snel mogelijk terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Afspraak maken