corona en dan…….

  • Specialistische zorg
  • Consult vaak vergoed
  • Persoonlijke aanpak
  • BIG geregistreerd

corona en dan…….

Welke klachten ervaar jij in deze tijd? 

   

                                                               

 

Wat is er voor jou veranderd de afgelopen weken? Als je kinderen hebt zijn ze thuis geweest en komt er veel op je bordje terecht. Lesgeven is niet je ding en je kinderen zijn ook van slag doordat ze school en vrienden missen. Je werk; dat kan op je werkplek zijn of thuis. Je werk is in deze tijd, waar je werkplek ook is anders. De samenwerking is anders en je mist het om even te overleggen met je collega. Soms wil je ook gewoon samen even bijkletsen met een kopje koffie of thee.Je kinderen moet je misschien lesgeven. Je zit met je gezin dicht op elkaar en hebt niet meer je eigen plek in huis. Geen tijd meer voor jezelf.

Wat ervaar je?

Doordat er veel veranderd in je leven kun je stress ervaren. Een korter lontje dan je al had. Stemmingswisselingen nemen toe onder invloed van stress. Een toename aan klachten van de overgang of premenstrueel syndroom(PMS) .  Je doet je best, maar toch lukt het je niet om orde op zaken te krijgen. Je moet dan ook veel ballen in de lucht houden, komt niet aan je ontspanning toe en hormonale klachten ontstaan of verergeren. Je kunt nu eenmaal niet alles 100% goed doen.

 

Wat kun je er aan doen?

Probeer, ondanks dat het moeilijk is, toch tijd voor jezelf te nemen. Zonder je af en doe waar je ontspanning in vindt. Je kunt muziek luisteren, boek lezen, even helemaal niets, een bad nemen, mediteren, yoga online, mindfulness(VGZ app). Je kunt ook even beeldbellen met een vriendin om je problemen en frustraties te bespreken. Dit kan ook erg opluchten.

 

Wat als dit allemaal niet helpt:

Je kunt bij Care for Women Doorn ook een consulafspraak maken. Dit kan telefonisch of via Skype of Zoom. Als we de maatregelen voorgeschreven door het RIVM in acht nemen kan een afspraak in de praktijk ook. Voorwaarde is wel dat we beiden geen klachten ervaren. De keus is aan jou.

De consulten worden vaak vergoed in de aanvullende polis, maar check het in je polisvoorwaarden.

Neem contact op.

a.vanwoerdekom@careforwomen.nl

0343-411905 | 06-40577820

Of maak direct een afspraak

In het Diakonessenhuis in Zeist kunnen nog geen afspraken worden ingeboekt. De poli is alleen voor dringende zaken geopend. Je bent natuurlijk welkom is Doorn.

 

 

Waarmee kunnen wij je helpen?

Anja van Woerdekom, specialist bij Care for Women Doorn, gaat graag in gesprek met jou om tot de juiste oplossing te komen voor jouw hormonale probleem.

  • Kies de zorgvraag die met beste overeenkomst met jouw klachten
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Hulp nodig?
Wij helpen je graag

Laat hieronder je telefoonnummer achter en wij bellen je zo snel mogelijk terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Afspraak maken